top of page
Vyhledat
  • Obrázek autorapetra

Máte někdy pocit, že ochrana, kterou používáte pro únik moči, není dostatečná?

Mnoho žen, které se prvně setkají s nechtěným únikem moči, se snaží vyřešit situaci vlastní cestou. Pro první pomoc sáhnou po menstruačních vložkách, které znají. Menstruační vložky jsou skvělé, ale ne pro únik moči! Jejich jádro nebylo vyvinuto pro absorpci moči. Při úniku tekutiny o objemu větší než jedna kávová lžička již neposlouží tak, jak by bylo potřeba.



Raději volte inkontinentní vložky, které jsou speciálně navržené tak, aby spolehlivě zvládly absorbovat moč. A to není vše. Mají ještě další unikátní vlastnosti, se kterými je život s inkontinencí mnohem snazší.


NEUTRALIZUJÍ ZÁPACH. Inkontinenční vložky se postarají o nepříjemný zápach, který je pro moč typický. Mikroperličky ve vložkách zabraňují tvorbě amoniaku a eliminují tak množení bakterií. Díky tomu se budete cítit při používání vložek déle svěží.


ZAJISTÍ PRVOTŘÍDNÍ SUCHO. Inkontinenční vložky obsahují superabsorpční polymery. Jedná se o takové malé kuličky, které po styku s tekutinou zvětší svůj objem a mění se v gel. Moč se nevrací zpět na povrch, protože je uzamknutá uvnitř savého jádra. To znamená, že vložka zůstává suchá, a vaše pokožka také.


PŘEKVAPÍ VÁS RYCHLOU ABSORPCÍ. Absorbují moč mnohem rychleji, poskytnou vám tak pocit čistoty a svěžesti. Její jednotlivé vrstvy jsou navržené tak, aby rychle odváděly moč dovnitř savého jádra. Zatímco menstruační vložky mají odlišnou strukturu vhodnou spíše pro absorpci husté tekutiny, jakou je krev.


TENKÉ A DISKRÉTNÍ. Jsou mnohem tenčí, než byste očekávali, zvláště když zjistíte, kolik tekutiny dokážou absorbovat. Dopřejte si diskrétní a spolehlivou ochranu.


Na trhu je široká nabídka inkontinenčních vložek a dalších pomůcek pro inkontinentní. Mnozí výrobci nabízí vzorky na vyzkoušení zdarma. Doporučujeme vám tuto možnost využít. Uděláte si lepší představu, která pomůcka by vám nejlépe vyhovovala.


28 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page