top of page
Vyhledat
  • Obrázek autorapetra

Představili jsme INKO-GNITO

Aktualizováno: 25. 11. 2020

Ve středu 12. září 2018 se konala tisková konference, na které jsme představili naše sdružení veřejnosti a médiím.



Jana Navrátilová, zakládající členka Inko-gnita, přiblížila důvody vzniku sdružení, fakt, že je otevřeno nejen pacientům, ale i jejich blízkým a pečujícím, a hovořila o své vlastní zkušenosti s nemocí. Představila oblasti, ve kterých může Inko-gnito svým členům poradit a pomoci.

Naše spolupracující odbornice, uznávaná uroložka a klinická onkoložka z Urocentra Praha, prim. MUDr. Michaela Matoušková, přiblížila posluchačům základní fakta o inkontinenci. Zdůraznila, jak rozšířeným onemocněním inkontinence je a že se nejedná pouze o problém starší generace.

Jak se s inkontinencí potýkají pacienti a jak ovlivňuje toto onemocnění chod celé domácnosti, nastínila Lenka Kalvodová, jednatelka agentury domácích služeb AlfaCare s.r.o. Podělila se o zkušenost ze své praxe, jak jsou rodiny nebo pacienti informovaní o správné léčbě a péči. Zajímavé tipy a rady k domácí péči vám přineseme v jednom z následujících článků.

Inko-gnito je oficiálně představeno. Pro dobré fungování pacientského sdružení a dosažení cílů je třeba, aby bylo podporováno svými členy, tedy aby se pacienti i pečující angažovali v jeho aktivitách. Věříme, že se naše řady brzy rozšíří! Velmi se těšíme na vaše zprávy.


10 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page